Home | Sitemap

Για να παραμείνει το Volkswagen σας
για πάντα Volkswagen!

Υπάρχει service και υπάρχει και το Service της Volkswagen:

Το service που απευθύνεται μόνο σε σας και το Volkswagen σας και διατίθεται από το δίκτυο εξουσιοδοτημένο συνεργατών μας πάντα με προσύλωση στην ποιότητα των Γνησίων Ανταλλακτικών Volkswagen.

Το Service της Volkswagen σας διασφαλίζει ότι μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ελευθερία που σας προσφέρει το αυτοκίνητό σας. Με ένα μεγάλο εύρος επιλογών σε υπηρεσίες όσον αφορά τη σύγχρονη αυτοκίνηση. Πάντα με τις τελευταίες προσφορές ειδικά για το μοντέλο σας.

Τι μπορούμε να κάνουμε για σας σήμερα;

 

Ποιότητα Volkswagen Service.

Η εγγύηση ποιότητας του Service σάς χαρίζει εμπιστοσύνη και σιγουριά. Και, μάλιστα, για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου. Όσο έχετε το Volkswagen σας τόσο διαρκεί και η εγγύηση ποιότητας του Service του.
 
 

Volkswagen Economy Πακέτα
Το πλεονέκτημά τους; Συμφέρουν!

Πακέτα Volkswagen Economy.

Εξελίχθηκαν ειδικά για αυτοκίνητα ηλικίας πέντε ετών και άνω, για να υπάρχει δυνατότητα μιας οικονομικής επισκευής ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου.
Αποτελούνται από γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen, που ενσωματώνουν όλη την τεχνογνωσία της μάρκας.
  • Ελέγχονται και εγκρίνονται από το τμήμα εξέλιξης του ομίλου.
  • Διατίθενται από τους Εξουσιοδοτημένους συνεργάτες Volkswagen σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, στις οποίες περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση. Έτσι, γνωρίζετε εξαρχής πόσο ακριβώς θα κοστίσει η επισκευή.
  • Διατίθενται για πολλές επισκευές συντήρησης. Για παράδειγμα, υπάρχουν πακέτα για αντικατάσταση σε τακάκια και δίσκους φρένων, σιλανσιέ, μπαταρίες, αμορτισέρ και πολλά άλλα.
  • Αποτελούν ασφαλή και οικονομικά συμφέρουσα λύση για τα παλαιότερα αυτοκίνητα.
 
 

Διατήρηση αξιών.

Η τακτική φροντίδα και συντήρηση διασφαλίζει την αξία του Volkswagen σας, καθώς και την ασφάλεια κατά την οδήγησή του. Από τον τέλειο χειρισμό και τη βέλτιστη φροντίδα έως τη σωστή και σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή επισκευή – με τις επαγγελματικές συμβουλές μας το αυτοκίνητό σας διατηρεί την άριστη κατάστασή του για πολλά χρόνια.
 
 

Ο κόσμος του Volkswagen Service είναι στο χέρι σας.

Η νέα υπηρεσία Volkswagen Service App, σας υποστηρίζει σε κάθε τί που έχει σχέση με το Volkswagen σας. Γρήγορα και απλά, μέσα από ένα εύχρηστο menu, έχετε στο κινητό σας χρήσιμες πληροφορίες για όλα τα θέματα που αφορούν το Volswagen σας καθώς και τις τελευταίες προσφορές για υπηρεσίες, ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

Βρείτε στα παρακάτω link την εφαρμογή για το smartphone σας.

 
 

Παροχές της υπηρεσίας Direct Express.

Υψηλή ποιότητα, γνήσια ανταλλακτικά, προσιτές τιμές.

Η υπηρεσία Direct Express υπόσχεται χαμηλές τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση, χωρίς υποχρέωση εκ των προτέρων συνεννόησης. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την ποιότητα ενός Εξουσιοδοτημένου συνεργείου Volkswagen, καθώς στο Direct Express απασχολούνται μόνο ειδικοί που διαθέτουν άριστη γνώση της μάρκας. Επίσης, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen®, ανταλλακτικά Volkswagen Economy και Γνήσια Αξεσουάρ Volkswagen.

Συμφέρει εσάς και το Volkswagen σας.

Το Direct Express είναι το συνεργείο της μάρκας για γρήγορα μικροπράγματα που τυχόν θα χρειαστείτε στο χρονικό διάστημα μεταξύ των προγραμματισμένων επισκέψεών σας, όπως αλλαγή λαδιών, φρένα, ελαστικά ή αμορτισέρ. Με εγγυημένα χαμηλές, σταθερές τιμές. Εδώ οι εργασίες επισκευής και συντήρησης συμφέρουν, ιδίως αν το Volkswagen σας δεν είναι πλέον και τόσο καινούργιο.

Πλήρες Service Volkswagen.

Χρειάζεται το αυτοκίνητό σας κάτι παραπάνω από μικροεπισκευές; Κανένα πρόβλημα, η επιχείρηση Direct Express συνεργάζεται με κάποιον Εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Volkswagen και μπορεί έτσι να σας προσφέρει την πλήρη γκάμα υπηρεσιών του Service Volkswagen.

Με απευθείας παραλαβή στο αυτοκίνητο αν το επιθυμείτε.

Αν το επιθυμείτε, ο Σύμβουλος Service του Direct Express θα εξετάσει πρώτα μαζί σας διεξοδικά την κατάσταση του αυτοκινήτου σας, θα καταγράψει τις επιθυμίες και τα προβλήματα που θα αναφέρετε, και έπειτα θα καθορίσει τις απαιτούμενες εργασίες επισκευής.

Έτσι ενημερώνεστε αρμοδίως σχετικά με το ποιες εργασίες πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν για λόγους ασφαλείας, και ποιες μπορούν να περιμένουν μέχρι την επόμενη φορά – με το κόστος να παραμένει εξαρχής σταθερό.
 
 

EconomyMotion - Gas Driving Solutions.

H Kosmocar, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη προσαρμογής σε οικονομικότερες αλλά και πιο φιλικές προς το περιβάλλον προτάσεις αυτοκίνησης, εγκαινιάζει μια νέα δραστηριότητα υπηρεσιών υγραεριοκίνησης με την επωνυμία EconomyMotion - Gas Driving Solutions.

Με την συνεργασία επιλεγμένων Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service, η υπηρεσία EconomyMotion προσφέρει στους κατόχους των αυτοκινήτων Volkswagen την δυνατότητα εγκατάστασης συστημάτων υγραεριοκίνησης που μειώνουν σημαντικά το κόστος χρήσης αλλά και τις εκπομπές ρύπων, διατηρώντας ταυτόχρονα τα τεχνολογικά και οδηγικά χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου.

 

Iερά Οδός 165
122 42 Αιγάλεω (παραπλεύρως Κηφισσού)
Τηλ. 210 5157940 Fax. 210 5157939
email: info@vwfilippaios.gr www.vwfilippaios.gr

.

Τα αυτοκίνητα των φωτογραφιών ενδέχεται να φέρουν εξοπλισμό με επιπλέον επιβάρυνση.
Ο Εξουσιοδοτημένος Έμπορος της Volkswagen είναι πρόθυμος να σας ενημερώσει
για τυχόν αποκλίσεις που μπορεί να ισχύουν.

 

 

© Volkswagen 2014   |    Νομική Σημείωση   |   Volkswagen International